Információ

A Training Center hivatalosan is megnyitotta a kapuit! Az érdeklődő játékosoknak lehetőségük van játszani és fejlődni Leonhart, P4P és Tornádó asztalon is.

2019 decemberében a fix nyitvatartás kedden és csütörtökön 17-21 óra lesz, de előfordukhat hogy máskor is lent tartózkodik valaki, ezért érdemes a továbbiakról az alábbi linken tájékozódni:

http://csocso.hu/nyitvatartas/

A decemberi hónapban egyelőre egy próba időszak fog zajlani, amely keretében megvizsgáljuk, mik a legideálisabb kondíciók a játékosok számára. Ezek után januártól fixálásra kerülnek a további részletek.

A Tréning Center egy adott napon napi díj megfizetésével (1000 Ft) látogatható. A napidíj kifizetésével mindenki automatikusan elfogadja a házirendet, amelynek betartása kötelező. A házirendet a helyszínen tudjátok megtekinteni, átolvasni. Az aktívabb játékosok számára lehetőség nyílik hosszabb távú bérlet váltására is, erről a helyszínen lehet érdeklődni.

Ezek mellett készülünk dedikált, fejlődést elősegítő tematikus eseményekkel is, melyekről időben tájékoztatunk mindenkit.

hu_HUHU