CSOCSO.HU

News

Csocsós aktualitások

Gallery

Versenyek képei egy helyen

Videos

A legizgalmasabb mérkőzések.

Köszöntünk a CSOCSO.HU -n!

Ez az oldal hivatott összefogni és bemutatni a Magyarországon zajló professzionális csocsós életet. Ennek keretében az aktív játékosoknak itt lesz lehetősége előregisztrálni a soron következő hazai versenyekre és megtekinteni a legfrissebb Magyar csocsó ranglistát is. Az oldalon elérhetőek lesznek a lezajlott versenyek eredményei, beszámolói, a helyszínen készített fotók, illetve a rögzített mérkőzések videói is. Az idelátogató érdeklődők könnyedén információkat szerezhetnek a nemzetközi csocsóversenyek időpontjáról és a magyar játékosok nemzetközi teljesítményéről is.

A sportág iránt még csak érdeklődők, vagy kezdő játékosok számára az oldalon keresztül lehetőség nyílik rálátni az ország top játékosainak játékfelfogására, tapasztalataira és tanácsaira is, melyekkel célunk támogatni az újonnan érkezett és a már tapasztaltabb játékosok fejlődését is. Ezek mellett a webáruházból könnyedén beszerezhetőek a játék magasabb szintre emeléséhez szükséges, sportágspecifikus kiegészítők és labdák is. A gyakorlásban és a megfelelő alapok lefektetésében a Tréning Center mindenki számára egy kiváló lehetőséget kínál.

Az oldal egyértelmű törekvése megmutatni, hogy hová fejlődött a csocsó, mint sportág, és milyen mélységgel rendelkezik professzionális szinten. Ezek mellett a nemzetközi eredmények folyamatos híradásával segít elhelyezni Magyarországot a csocsó világtérképén is.

Tőled is gyakran kérdezik barátok, családtagok, hogy hogy is képzeljenek egy csocsóversenyt? Hogy milyen is a játék a legmagasabb szinten? A válasz most már egyszerű: csocso.hu.

 

További kellemes fejlődést kíván a CSOCSO.HU szerkesztősége!

en_USEN